Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

F.E.O. ΚΑΙ FREE DOWNLOADS

Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση. Το Feed Each Other (a.k.a. F.E.O.) κατεβάζει τα ρολά στης 31 Μαρτίου. Αυτός ο aggregator δεν είναι τόσο διαδεδομένος στην ελληνική blogόσφαιρα αλλά τα ξενόγλωσσα blogs και ειδικότερα τα αγγλόφωνα τον έχουν στα tops των προτιμήσεων τους. Στο παρακάτω screenshot που με ένα κλικ πάνω του μπορείτε να το μεγενθύνετε θα δείτε τους λόγους που οδηγούνε τον ιδιοκτήτη του σε αυτήν την απόφαση. Αν θέλετε να επισκευτείτε τη σελίδα με τη σύντομη αιτιολογία κάντε κλικ εδώ.

Να περάσουμε σε κάποιες διαδυκτιακές προτάσεις. Θέλετε free downloads σε προγράμματα; Επισκευτείτε το DOWNLOADS.COM. Εκεί θα βρείτε χρήσιμα freeware προγράμματα τόσο για Windows όσο και για Mac.
Δεύτερη πρόταση που έχω να σας κάνω είναι το πολύ καλό Freeware Files. Αξίζει να το επισκευτείτε. Θα βρείτε drivers, utilities, games, προγράμματα κάθε κατηγορίας ακόμα και πιο εξεζητημένα.
Τρίτη πρόταση και εξίσου καλή είναι το Tripod. Εκεί εκτός από το freeware υλικό που θα βρείτε μπορείτε να βρείτε διάφορα tutorials (π.χ. πως μπορείτε αν κατασκευάσετε μια σελίδα με κώδικα HTML ακόμα και αν δε γνωρίζετε το παραμικρό από γλώσσες προγραμματισμού).
Για τους χρήστες των Windows XP και Vista που θέλουν κάποια βασικά προγράμματα στα συστήματα τους προτείνω το 100-Downloads. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας απογοητεύσει.
Άλλες τρεις παρόμοιες ιντερνετικές λύσεις στο οικονομικό μας είναι και οι ακόλουθες: Free Stuff Me, Programy και The Free Site.
Εξερευνείστε τα και θα μείνετε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Δεν πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα καλά κοστίζουν κιόλας. ;-)
back to top