Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

BLOGO-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα δε έχουμε κάποιο trick και να ζαλιστούμε με κώδικα αλλά κάποιες προτάσεις για bloggers.
Ξεκινάμε με το Blogher το οποίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες bloggers και η θεματολογία του είναι πολυποίκιλη και εντυπωσιακή.
Επόμενος σταθμός είναι ένας aggregator. Ο λόγος γίνεται για το BLOGFLUX. Πολύ εύκολο στην εξερεύνηση του και φιλοξενεί αγγλόφωνα blogs επί το πλείστον.
Συνεχίζουμε με το Top 100 Bloggers. Το όνομα του site τα λέει όλα. Θα βρείτε πολύ ωραία πράγματα από bloggers, μέχρι και free downloads.
Άλλος ένας aggregator που είναι πιο γνωστός στην ελληνική blogόσφαιρα είναι το Blogarama. Η διαδικασία για να προσθέσετε και το δικό σας blog είναι πανεύκολη και σύντομη.
Το Top Blog Area μοιάζει καταπληκτικά στη δομή και στη λειτουργία με το blog top list.
Το Sports Blogs είναι αυτό που λέει το όνομα του. Ένας συναθροιστής θεματικών ιστολογίων και η θεματολογία αυτών είναι αθλητική. Ασχολείται πιο πολύ με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά για όσους παίζουν στοίχημα αξίζει μια εξερεύνηση.
Το Blogs Rating είναι ένας χώρος όπου βάζοντας ένα banner (βασική προϋπόθεση) και δηλώνοντας το blog σας (η όλη διαδικασία κρατάει το πολύ ένα λεπτό) δίνεται τη δυνατότητα στους άλλους να σας βαθμολογούνε και εσείς να βλέπετε μέσα στο site τα αποτελέσματα.
Ελπίζω να τα βρείτε ενδιαφέροντα. Καλή εβδομάδα.
back to top