Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΣΘΗΚΗ WIDGET TOP ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ

Καλημέρα σε όλους και όλες. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε προσθήκη ενός widget που δείχνει τους top σχολιαστές. Πηγαίνουμε στο λογαριασμό μας και από τον πανόπτη πάμε στη διάταξη, προσθήκη gadget και HTML/JavaScript. Εκεί μέσα κάντε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) τον παρακάτω κώδικα:

<script type="text/javascript">
function pipeCallback(obj) {
document.write('<ol>');
var i;
for (i = 0; i < obj.count ; i++)
{
var href = "'" + obj.value.items[i].link + "'";
if(obj.value.items[i].link == "")
var item ="<li>" + obj.value.items[i].title + "</li>";
else
var item = "<li>" + "<a href=" + href + ">" + obj.value.items[i].title + "</a> </li>";
document.write(item);
}
document.write('</ol>');
}
</script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback&_id=7b5e76fd684f11e94320abd4e00fbbca&url=http%3A%2F%2FΗ_ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_ΤΟΥ_BLOG_ΣΑΣ_ΧΩΡΙΣ_HTTP://&num=10&filter=ΤΟ_ΟΝΟΜΑ_ΤΟΥ_ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ_ΤΟΥ_BLOG" type="text/javascript"></script>
<span style="gt;Widget by <a href="http://bloggerstop.net">BloggerStop</a></span>


Στη πρώτη γραμμή όπου υπάρχει κόκκινο χρώμα το αντικαθιστάτε με τη διεύθυνση του blog σας χωρίς το http://, ενώ στη δεύτερη όπου υπάρχει κόκκινο χρώμα βάζετε το όνομα ή το ψευδώνυμο του ιδιοκτήτη του blog για να εξαιρεθεί από το Top των σχολιαστών. Ο αριθμός 10 με μπλε χρώμα δηλώνει τον αριθμό των σχολιαστών που θα απαρτίζουν το Top. Μπορείτε να τον αλλάξετε σε Top 5, Top 15, Top 20 κ.ο.κ. αναλόγως τι αριθμό θα βάλετε. Όταν τελειώσετε πατήστε αποθήκευση (save).
Το παραπάνω widget το βρήκα εδώ.
back to top