Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ALL FREE

Καλησπέρα σας. Σήμερα θα δούμε διάφορες υπηρεσίες και προγράμματα που μπορούμε να βρούμε στο διαδύκτιο δωρεάν που μας βοηθούνε.
   Πολλές φορές θέλουμε να τυπώσουμε μια σελίδα από το internet αλλά τυπώνονται και όλα τα banners και οι διαφημίσεις, πράγματα που μας είναι άχρηστα εφόσον θέλουμε ένα κείμενο ή μια φωτογραφία και μας σπαταλούνε το μελάνι. Για να εκτυπώσετε ακριβώς αυτά που θέλετε από μια ιστοσελίδα και να γλιτώσετε από τα αχρείαστα και τη σπατάλη μελάνης επισκευτείτε το Printwhatyoulike. Μια εναλλακτική πρόταση είναι και το Aardvark! το οποίο κυκλοφορεί και σε μορφή add on για τον Firefox.
   Μια καλή πρόταση για downloader manager είναι το Orbit Downloader 2.8.17. Βασίζεται στην τεχνολογία Peer 2 Peer (P2P) και υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα όπως HTTP, HTTPS, FTP, MMS και RTSP. Θετικό του σημείο το κατέβασμα fash video από Youtube, Google, MySpace και αλλού μέχρι και 500% ταχύτερα.
   Ένα πολύ καλό πρόγραμμα συμπίεσης το οποίο μπορεί να ανοίξει και άλλους τύπους αρχείων όπως,  ZIP, RAR, TAR, 7Z, ISO είναι το PeaZip.
   Σε παλιότερη ανάρτηση είχα αναφέρει το Format Factory ως μία πολύ καλή λύση για converter. Σήμερα έχω να σας προτείνω και το Quick Media Converter (QMC) το οποίο ειδικεύεται σε μετατροπές αρχείων video.
   Ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας επαγγελματικών καρτών είναι και το Businesscard Monster Designer PRO 2.1.
   Το Mail PassView v1.52 είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης των κωδικών από email λογαριασμούς που τυχόν ξεχάσατε. Είναι ελαφρύ και εύκολο. Επιτρέπει την ανάκτηση των κωδικών σας από μια πλειάδα client εφαρμογών όπως είναι: Gmail, Yahoo! Mail, Hotmail, Eudora, Windows Live Mail, Outlook κ.α.
   Ελπίζω να βρείτε χρήσιμα όλα τα παραπάνω που σας προτείνω.
back to top