Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους και όλες. Σήμερα έχω να σας προτείνω ένα καταπληκτικό web site απ' όπου μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν διάφορα προγράμματα που σχετίζονται με τον ήχο και τα videos. Μπορείτε να κατεβάσετε το κάθε πρόγραμμα χωριστά ή όλα μαζί υπό μορφή ενός πακέτου (το οποίο σας συνιστώ και να κάνετε). Ο λόγος γίνεται για το web site DVDVideoSoft.com και το ίδιο όνομα φέρει και το πακέτο με τα προγράμματα που μπορείτε να κατεβάσετε από τη συγκεκριμένη σελίδα. Να πούμε ότι η εφαρμογές είναι πολύ ελαφριές ακόμα και για τα παλιά συστήματα.
  Τη σελίδα αυτή μου την πρότεινε ο Έκτορας και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να προτείνετε κάτι που έχει σχέση με το blogging, το internet, με διάφορα software και hardware και τους υπολογιστές γενικότερα. Mπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα απλό email στη διεύθυνση που υπάρχει στη δεξιά μπάρα.
   Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το πακέτο; Σχεδόν τα πάντα. Να κατεβάσετε videos από το Youtube, να μετατρέψετε το format τους, να σηκώσετε video στο Youtube, να πάρετε μόνο τον ήχο από ένα video, να γράψετε CD και DVD, να σπάσετε κλειδωμένα DVDs με το decrypter και να τα αντιγράψετε, να κάνετε επεξεργασία video και ήχου και πολλά άλλα. Δείτε την παρακάτω λίστα και θα καταλάβετε (κλικ στο screenshot για μεγέθυνση της εικόνας).


back to top