Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Print this post

ΠΟΛΛΑΠΛΑ DOWNLOADS ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Η αλήθεια είναι ότι το 2010 προβλέπεται να είναι δύσκολο και στο ελληνικό διαδύκτιο. Μια γεύση πήραμε πριν λίγες εβδομάδες εφόσον δε λειτουργούν τα: greek-fun, gamato και ellinomania. 
   Όπως όλοι υποπτευόμαστε κάτι μαγειρεύεται στην Ελλάδα σε σχέση με τα torrents. Όλοι αυτοί (Ε.Π.Ο.Ε.) που κλείνουν blogs, web sites, trackers δε λένε να καταλάβουν ότι υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Η σημερινή ανάρτηση είναι σχετική με όλα τα προαναφερθέντα.
   Το Rapid Share είναι δημοφιλές σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι χρήστες του είναι εκατομύρια. Αν πληρώσεις και έχεις premium account όλα βαίνουν καλώς και μπορείς να κατεβάσεις πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι όμως έχουν free account και πρέπει να αρκεστούνε σε ένα αρχείο τη φορά ή τη μέρα ή πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση στο router τους για να αλλάξει η IP τους.
   Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε πολλά αρχεία από το Rapid Share όλοι μας ακόμα και με free account. Πώς; Με το RapidShare Download Accelerator. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο κάνουμε add όλα τα αρχεία που θέλουμε να κατεβάσουμε και με το πάτημα ενός κουμπιού το πρόγραμμα κατεβάζει αυτά που θέλουμε. Το RapidShare Download Accelerator μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε λοιπόν ότι θέλετε. Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει το παραπάνω προγραμματάκι είναι να έχετε εγκατεστημένο το .NET Framework.
   Σε περίπτωση όμως που κατεβάσετε μια ταινία χωρίς ελληνικούς υπότιτλους μην αγχώνεστε. Υπάρχει λύση. Μπείτε στο Xsubs.tv και κατεβάστε ότι θέλετε. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση σας το Locus Blogus θα βάλει ένα banner του Χsubs για να το βρίσκετε πιο εύκολα.
   Ίσως το 2010 να είναι λιγάκι περιπετειώδες αλλά με λίγη καλή θέληση θα βρίσκουμε λύσεις.

10 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!
    Ευχαριστούμε για τις αναλυτίκες οδηγίες hackaday!
    Επιτέλους,να κατεβάζουμε χωρίς καθυστερήσεις και ανέξοδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γιάννης Να 'σαι καλά. Τα πάντα τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως από link σε link πρέπει να περιμένεις 15 περίπου λεπτά όπως κάνουν άλλοι downloaders, ή τα κατεβάζει ασταμάτητα χωρίς καθυστέρηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ekabitis Βάζεις τα αρχεία που θέλεις να κατεβάσεις και τα κατεβάζει όλα ταυτόχρονα. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλλησπέρα φίλε μου εμένα δεν κάνει απολύτως τίποτα μου λεεί να περιμένω πάνω απο 15 λεπτά γιατί Συμβαίνει αυτο μήπως γνωρίζεις; ευχαριστώ ΑΝΔΡΕΑΣ Υ.Γ να σου πω επίσεις πως εχω κατεβάσει το net framework αλλα παρόλου που ψάχνω δεν το βρήσκω παρα μονον στης λήψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @andreas Καλημέρα. Το NET Framework το εγκαθιστάς για να δουλέψει το πρόγραμμα. Το που το αποθηκεύεις δεν ξέρω. Όταν το κατεβάζεις βγαίνει ένα εικονίδιο που λέει τη διαδρομή (π.χ. C:program files...). Δες μήπως μπήκε στο φάκελο downloads. Τέτοιοι φάκελοι υπάρχουν στα έγγραφα. Όσον αφορά το πρόγραμμα δοκίμασε να βάλεις όλα τα αρχεία που θέλεις να κατεβάσεις και μετά πάτα το start. Μη τα βάζεις ένα - ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα και πάλη φίλε μου δυστηχώς δεν δουλέυει γράψε μου αν θες πιο πρόγγραμα καταβάζω(εγω κατεβάζω το net framework 3.5 sp1)εαν ειναι αυτο τοτε απορώ πωσ σε αλλους δουλέυει και σε μενα τίποτα; ευχαριστώ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. andrea δοκιμασε να το ξανακατεβασεις αλλα κανε "ανοιγμα" οχι "αποθηκευση" μολις ανοιξει βαλε τα αρχεια που θες να κατεβασεις και πατα start!
    ελπιζω να πετυχει,το ιδιο προβλημα με εσενα ειχα και δουλεψε ετσι εχω κατεβασει τα παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top