Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Άλλος ένα φίλος του παρόντος ιστολογίου έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μας. Δε θυμάμαι αν το ανέφερα στο παρελθόν σε παλαιότερη ανάρτηση αλλά και να έγινε έτσι ας κάνουμε μια επανάληψη εφόσον το κατέβασμα videos από το You Tube ενδιαφέρει τους πάντες.
   Ο φίλος του Locus Blogus λοιπόν, Γιώργος που έχει το blog EKABITIS μας έστειλε ένα email όπυ λέει έναν πανεύκολο τρόπο για να κατεβάσουμε videos από το You Tube. Ποιός είναι αυτός; Απλά πριν από το url ενός video πληκτρολογείστε pwn.
   Παράδειγμα: Αν το url (διεύθυνση) ενός video είναι: http://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs τότε για να το κατεβάσετε πρέπει να πληκτρολογείσετε:
http://www.pwnyoutube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs
    Στο link βλέπετε με κόκκινο χρώμα την προσθήκη pwn. Όπως βλέπετε δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη δυσκολία. Ξεκινήστε το κατέβασμα λοιπόν.
   Να επισημάνω ότι όποιος φίλος του Locus Blogus θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μας που να είναι σχετικό με τη θεματολογία του ιστολογίου μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μέσω του email που βρίσκεται στη δεξιά στήλη.
back to top