Κυριακή 2 Μαΐου 2010

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ PCs

Καλησπέρα και καλό μήνα. Σήμερα δε θα έχουμε κάποιο tutorial αλλά κάποιες προτάσεις. Βρήκα κάποιες πολύ καλές ιστοσελίδες με tips και tricks για τους υπολογιστές και όχι μόνο. Θεώρησα καλό να τις μοιραστώ μαζί σας.
Ως γνωστόν οι Ινδοί σε θέματα τεχνολογίας και υπολογιστών είναι πολύ μπροστά. Επισκευτείτε το blog του Praveen Kumar G Tech Praveen καθώς και το blog Blogger Hacks του που είναι σχετικό με tips και tricks για ιστολόγια.
Το About.com: PC Support είναι μια πολύ αξιόλογη ιστοσελίδα με ποικίλη θεματολογία πάνω στους υπολογιστές. Θα βρείτε ότι χρειάζεστε σχετικά με windows XP, Vista, 7 και άλλα.
Μια άλλη πολύ καλή πρόταση είναι το WorldStar.Com. Εκτός από συμβουλές θα βρείτε και ένα online software shop.
Το free-computer-tips.info περιέχει σχεδόν τα πάντα. Συμβουλές και κόλπα για υπολογιστές, για Microsoft Office, για HTML, για το μητρώο (registry) και πολλά άλλα.
Άλλη μια ιστοσελίδα που περιέχει τα πάντα είναι το ΜalekΤips.com. Μια επισκεψη θα σας πείσει.
Το AllComputerTips.com περιέχει βοήθεια σχετικά με υπολογιστές αλλά επεκτείνει τη θεματολογία του και σε tips και tricks για κινητά. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πως μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις σε κινητά εντελώς δωρεάν από το pc σας.
Τελευταία πρόταση για σήμερα είναι το technixupdate. Μαντέψτε από που έρχεται αυτή η ιστοσελίδα. Από την Ινδία όπως και χιλιάδες άλλες.
back to top